4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor 17 futbolcuyu beğendi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da üç gün boyunca yapılan futbolcu seçmelerinde 17 futbolcunun beğenildiği bildirildi.

Altyapı antrenörleri nezaretinde gerçekleştirilen ve 250 genç futbolcunun katıldığı seçmeler sonunda yapılan değerlendirmede 1988 doğumlu bir oyuncunun Malatyaspor A takımıyla antrenmana alınmasına karar verildi.

Ayrıca Malatya amatör kulüplerinden 10, henüz lisansı olmayan 7 olmak üzere toplam 17 oyuncunun da Malatyaspor altyapısında antrenmana alınması uygun bulundu. Amatör takımlarda top koşturan oyuncular için kulüp antrenör ve yetkilileriyle tekrar bir araya gelinip karara varılacak.

Diğer yandan, Malatyaspor Genel Koordinatörü Süleyman Tekgül, sözleşmeli oyuncuları Mehmet Albayrak'ı mutlaka kadroda tutmak niyetinde olduklarını söyledi. Malatyaspor'la sözleşmesi 2011 yılına kadar bulunan Albayrak'ı Malatyaspor Teknik Heyetinin de kadroda görmek istediğini açıklayan Tekgül, "Mehmet, Malatyalı, Malatya'nın altyapısından yetişmiş yetenekli bir oyuncu. Forma giydiği dönemlerde başarılı bir performans sergilemiş, önemli gollere imza atmış, kalitesini kanıtlamıştır. Ayrıca genç bir futbolcu olduğundan Malatyaspor'a uzun yıllar hizmet edeceğine, başarılı maçlar çıkaracağına inanıyoruz" dedi.

1986 doğumlu Mehmet Albayrak, Türkiye Kupası'nda 2, Turkcell Süper Lig'de 10, Bank Asya 1. Lig'de 55, PAF Ligi'nde 58 ve 1 de özel maçta oynadı. Mehmet, Süper Lig'de 1, PAF Liginde 11, Bank Asya 1. Lig'de ise 13 gol kaydetti. Malatya Tekelspor altyapısında 1999 yılında futbola başlayan Mehmet, 2002 yılında Malatyaspor altyapısına geldi, 2004 yılında profesyonel oldu, ileriki yıllarda da yarım dönem Karşıyaka, yarım dönem Mardinspor'da kiralık oynadı ve geri kalan bölümde ise Malatyaspor forması giydi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 11:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?