4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor 3 puana kilitlendi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, Kocaelispor maçında 3 puana kilitlendi.
Pınarbaşı Tesisleri'nde, 2 gündür Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç'ten yoksun olarak hazırlıklarını sürdüren Sarı-kırmızılı takım, bugün Bosna'dan dönen Ömeroviç yönetiminde çalıştı. Sakat olan Mahmut Acar ve Deniz Aydoğdu'nun takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalışma gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç, annesinin vefatı nedeniyle Bosna'ya gitmek zorunda kaldığını ve bu yüzden 2 gün takımla idmana çıkamadığını belirterek, bu haftaki Kocaelispor maçıyla ilgili şunları söyledi:

"Son 2 haftada mağlup olduk. Moral anlamında futbolcu arkadaşlar çöküşe geçtiği gibi üst hedeflerimiz de olmadı. Bu hafta Kocaelispor karşısında kesinlikle 3 puan almalıyız. Çünkü, yine puan alamazsak, puan cetvelinde tehlikeli bölgeye düşme durumumuz ortaya çıkar. Futbolcu arkadaşlar da bunun bilincindeler."

Kocaelispor'un da hedefi olan bir takım olduğunu, bu nedenle en az bir puan için geleceklerini bildiğini aktaran Ömeroviç, "Karşılaşmanın çekişmeli geçeceğini bekliyorum. Hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2008 Çarşamba 19:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?