7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Malatyaspor 4-5 nokta transfer yapacak

Malatyaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İhtiyaç olan mevkilere 4-5 nokta transfer yapacağız. Ayrıca Malatyaspor'a gelecekte değer kazandıracak genç futbolcuları kadromuza katacağız" dedi.


Yeni sezon için transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Teknik Direktör Metin Yıldız, "Malatyaspor, genelde iyi bir kadroya sahip. İhtiyaç olan bölgelere 4-5 tane nokta transfer yapacağız. Ayrıca istikbal vadeden, Malatyaspor'a gelecekte değer kazandıracak, Malatyaspor'a ekonomik anlamda gelir getirebilecek genç ve yetenekli futbolcular da alacağız" diye konuştu.


Sivassporlu futbolcu İsmail Sağlam ile prensipte anlaşmaya vardıklarını belirten Yıldız, bu futbolcuyu ilk kampta deneyeceklerini ve ona göre son kararlarını vereceklerini ifade etti. 2010 yılını kadar Malatyaspor ile sözleşmesi devam eden kaleci Bora Körk'ün Malatyaspor'dan ayrılmak istemesini de değerlendiren Yıldız, "Bizimle çalışmak istemeyenle biz hiç çalışmak istemeyiz. Dünyada ve Türkiye'de yeri doldurulmayacak futbolcu yoktur. Bora'nın gitmek istemesi, kulübün menfaatleri doğrultusunda
değerlendirilir ve yerine en az Bora kadar yetenekli kaleci alınır" şeklinde konuştu.


Kaleci Bora'ya başta Ankaraspor olmak üzere birkaç kulüpten teklif geldiği iddia edildi. Yıldız, sözleşmesi devam eden Senkerik'in Malatyaspor'dan ayrılmak istediğiyle ilgili kendisine intikal eden bir şey olmadığını da sözlerine ekledi.


Bu arada Malatyaspor Yaz Futbol Okulu'na kayıtların devam ettiği ve futbol okulunun 18 Haziran'da başlayıp 17 Ağustos'ta sona ereceği bildirildi. 1993-1999 doğumlular arasındakilerin kabul edildiği yaz futbol okulu için 150 YTL ücret alındığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 11:57:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?