4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor Antalya'ya gidiyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, ikinci devre hazırlıkları için Antalya'ya gidecek. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde yardımcı antrenör Fuat Buruk yönetimindeki ter antrenmanına teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolcular Selim, Caner, Fatih ve Ergün katılmadı. Teknik Direktör Hazma Hamzaoğlu ve diğer futbolcuların Antalya Kemer kampına geçecekleri belirtildi. 

Takımla yolları ayrılan kaleci Fevzi, Serkan Dökme, Hakan Söyler, Gökhan Bozkaya ve Alper Akıcı kampa götürülmezken, takımda denemeye alınan gurbetçi futbolcular Yasin ve Müslüm kampa dahil edildi. 

Öte yandan takım ile ilgili son gelişmeleri değerlendiren antrenör Fuat Buruk, tam kadro olarak pazar günü Antalya Kemer'de ikinci yarı hazırlıklarının başlayacağını söyledi. Buruk, 8 günlük bir kamp programı belirlediklerini ifade ederek, "Kayseri ile oynayacağımız Fortis Türkiye Kupası maçı hazırlıklarımız da bu bağlamda devam edecek. İyi bir kamp dönemi geçirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 

Sarı-kırmızılı takımın ilk önce kendi iç sorunlarını halletmesi için beklediklerini belirten Buruk, "Biz içerdeki sorunların halledilmesini bekledik. Devre arasında bu sorunların çözülmesini ve kampa iyi bir şekilde gidilmesi isteğimiz oldu. Yönetim bu konuda ilk adımı attı ve sorunsuz bir takım oluşturma çalışmaları başladı. Bütün sorunlar çözüme kavuşacak ve düzelecek umudundayız. Sorunsuz futbolcular olursa, sahada da istediğimiz sonuçları alabileceğiz. Şuana kadar futbolcularımız yeterince kendini verebilmiş değil, bu nedenle sonuca gidemedik" dedi. 

Yabancı transferlerinde takıma katılmasını değerlendiren Fuat Buruk, "Yabancı transferler için konuşmak henüz erken. Ancak, içlerinde kendini kanıtlamış futbolcular var. Tabi bunun yanında yabancı bir ülkeye geldiler. Ancak, iyi bir kamp dönemi geçirirlerse başarılı olurlar" ifadelerine yer verdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 17:01:28
Güncelleme :28 Aralık 2008 Pazar 15:44:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?