3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatyaspor cimboma hazır

Malatyaspor, Fortis Türkiye Kupası'nda Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yaptığı antrenman hazırlıklarını tamamlayan Sarı-kırmızılı takımda Mahmut Acar dışında eksik bulunmuyor. Tecrübeli orta saha oyuncusu Fatih Sezer, takımdan birçok tecrübeli futbolcunun ayrıldığını ve takımın acil olarak transfere ihtiyacı olduğunu söyledi. Takımda yaşanan ayrılıkların profesyonelliğin bir gereği olduğunu ifade eden Fatih Sezer, "Tecrübeli futbolcu arkadaşlarımızın takımdan ayrılmasıyla sıkıntı yaşamaya başladık.

Bizler takımın ağabeyleri olarak genç oyuncular ile iyi bir uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak bu takımın transfere ihtiyacı var. Büyüklerimizin takıma destek vermesi gerekiyor. En kısa süre bu sorunlar çözülmeli yoksa, her şey için çok geç olabilir" dedi.

Genç kaleci Emrah ise, kaleci Taylan ile kendisine büyük görev düştüğünü belirterek, Malatyaspor'un başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.
Bu arada Sarı-kırmızılı takımın denediği futbolcular da, takımla birlikte antrenmanlara devam ediyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun denenen futbolcuların performansından memnun olduğunu, ancak bu futbolcuları transfer edebilmek için federasyona ödenmesi gereken transfer ücretinin yatırılmasını beklediği belirtildi.
Öte yandan Malatyaspor, Galatasaray ile oynayacağı maç için yarın İstanbul'a gidecek.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 18:51:31
Güncelleme :16 Ocak 2009 Cuma 15:54:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?