7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Malatyaspor devre arasında revizyona gidiyor

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Özdemir, ara transfer döneminde takımdan gönderilecek futbolcular ve yeni transferler olacağını, ancak bu futbolcuların isimlerinin belli olmadığını söyledi.

Malatyaspor Kulübü İdari Binası’nda bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Ramazan Özdemir, bazı gazetelerde takımdan gönderilecek ve transfer edilecek futbolcuların isimlerinin yer aldığını söyleyerek, "Ara transfer döneminde elbette takımdan gönderilecek ve transfer edilecek futbolcular olacak. Ancak isimler belli değil. Sakaryaspor maçından sonra teknik direktörümüzün vereceği rapor doğrultusunda yönetim kurulumuz takımdan gönderilecek ve transfer edilecek futbolcuları belirleyecek. Futbolcu izleme komitesi, belirlediği genç yeteneklerin isimlerini teknik direrktörümüz Aykut Kocaman’a sunacak ve sayın Aykut Kocaman bu konuda karar verecek. Şimdiden şu futbolcular gidecek, şunlar transfer edilecek şeklinde spekülasyon yapılmamalı" dedi.

Sakaryaspor maçını çok ciddiye aldıklarını ifade eden Özdemir, "Sakaryaspor’a birkaç hafta önce düşecek gözüyle bakılıyordu, ancak Sakaryaspor son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı ve son 2 maçını kazandılar. ’Malatyaspor deplasmanda iyi oynuyor’ diye bu maçı çantada keklik gibi görmemek lazım. Sakaryaspor maçını ciddiye alıyoruz. Sakaryaspor maçından 3 puan alarak, ilk yarıyı moralli kapatmak istiyoruz" diye konuştu. Özdemir, sakat futbolcuların bulunduğunu, ancak forma giyecek genç futbolcuların da üzerlerine düşeni yapacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Bu arada, Malatyaspor, bugün saat 18.00’de uçakla İstanbul’a gidecek, oradan da karayoluyla Sakarya’ya geçecek. Sarı-kırmızılı ekip, Sakarya Üniversitesi tesislerinde konaklayacak.

Malatya
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2004 Cuma 12:31:36
Güncelleme :17 Aralık 2004 Cuma 13:25:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?