4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor eski günlerine dönecektir

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da kulüp ikinci başkanı Fahrettin Eserdi, yeni transferler ile birlikte Malatyaspor'un özlenen ve beklenen günlerine kavuşacağını söyledi.

Malatya'da yapılan ilk etap kampının iyi geçtiğini belirten Eserdi, "Şu anda takımımız ikinci etap kamp çalışmalarına başladı. İyi bir kamp sürecinin geçeceğine inanıyoruz. Tabi yönetim olarak biz de bütçemizi zorlamayacak transferler yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transfer olsun diye trasfer yapmamakla beraber, takıma faydalı olabilecek isimleri kadroya katmaya çalışıyoruz. Malatyaspor'un ihtiyaçlarını tespit edip, elimizden gelen gayreti göstererek, takıma faydalı transferleri yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca, ligimizin 2 yabancı oyuncu oynatma kontenjanıda bulunuyor. Ankara Kızılcahamam'daki kamp sürecinde yabancı futbolcular da denenecek ve uygun görülür ise kadtoya katılacak" dedi.

Yapılan transferler ve uygulanan politika ile daha iyi bir Malatyaspor'un ortaya çıkacağını kaydeden Eserdi, "Hedefleri olan bir takımız. Takımımızın ihtiyaçlarını görüyoruz. Önümüzde bir kongre süreci de var. Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk yönetim için gerekli isimleri tespit ederek, daha güçlü bir yönetim ortaya çıkaracaktır. Bu sezon herkesin özlediği Malatyaspor'u göreceğiz. Yapılanmada büyük adımlar atıldı. Malatyaspor için hayırlı adımlar atıldı" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Eserdi, reklam panolarının ihale sürecine Malatyaspor Kulübü'nün de katılacağını belirterek, "İhale süreci resmi olarak Malatya Belediyesi tarafından yapılacak. Malatya Belediyesi tarafından bir sıkıntı yok. Ufak tefek sıkıntılar vardı, bunlar da aşıldı. Malatyaspor Kulübü'nün de gireceği bir ihale yapılacak. Biz kulübe fayda sağlayacak bu ihaleyi almak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 18:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?