6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyaspor Hakan Korkmaz'ı renklerine bağladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Malatyaspor, dış transferde İstanbulspor'dan Hakan Korkmaz'ı renklerine bağladı.


İstanbulspor'dan Mahmut Acar ve Mustafa Sert'in ardından Hakan Korkmaz'ı da kadrosuna katan sarı-kırmızılı takım, kaleci arayışlarını da sürdürüyor. Vestel Manisaspor'un eski kalecisi Fevzi Tuncay ve Denizlispor'dan Süleyman'a teklif sunan Malatyaspor yönetiminin Fevzi Tuncay ile anlaşma aşamasına geldiği ifade edildi. Tecrübeli kaleciyle fiyat konusunda bir kez daha görüşen yönetimin aradaki pürüzleri giderdiği ve tecrübeli kaleciyle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.


Bu arada, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de sürdüren Malatyaspor, Kapadokya Cup Futbol Turnuvası'nda karşılaştığı Elazığspor''u 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takımın gollerini Taner (2) ve Turgay Koyuncu kaydetti. Malatyaspor, turnuvada pazar günü Karşıyaka, 31 Temmuz Salı günü Samsunspor, 2 Ağustos Perşembe günü de Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek.


Öte yandan, sarı-kırmızılı takımda 2007-2008 sezonda takım kaptanlığının Taner Demirbaş'a verildiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2007 Perşembe 10:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAMZA BALTALIOĞLU IP: 81.215.203.xxx Tarih : 30.07.2007 10:11:06
slm malatya spor çok ii bir şekilde ilerliyor her zaman bcyle olsun bende MALATYALIYIM ama 3 senedir gelemiyorum siz hemşerilerimi çok seiyorummm