4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor için 1 milyon toplandı

Malatyaspor'a gelir sağlamak amacıyla düzenlenen geceden yaklaşık bir milyon YTL gelir elde edildiği bildirildi.

Basın Sözcüsü Cebrail Mungan, Polat Rönesans Otel'de düzenlenen gecede İzzet Yıldızhan, Davut Güloğlu, Alişan, Bülent Serttaş, İbrahim Erkal, Tuğba Ekinci ve Selahattin Alpay gibi sanatçıların konser verdiğini belirterek, "Gece için biletler, bin YTL'den satıldı. 1 milyon YTL civarında gelir elde edildi. Birlik ve beraberlik adına düzenlediğimiz geceye katılanlara, maddi ve manevi destek verenlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya'da Devlet Tiyatrosu'nun açılışı, AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz dışındaki Malatya milletvekilleri de TBMM'deki bütçe görüşmeleri nedeniyle geceye katılamadı. Gecede Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ birer konuşma yaptı. AK Parti Malatya Milletvekili Öz, Malatyaspor'a maddi katkı için merkez Orduzu beldesi sınırları içerisinde bir hazine arazisinin Malatyaspor'a tahsis edilerek, kulübe gelir sağlanması için akaryakıt istasyonu yapılacağı müjdesini verdi. Belediye Başkanı Cemal Akın ise, her zaman Malatyaspor'a maddi ve manevi destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini dile getirdi.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ da, kulübe destek veren Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ile Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş ve Malatyaspor yönetim kuruluna teşekkür ederek, "Malatyaspor'un başarılı olması için elbirliği yapmamız gerekiyor. Malatyaspor sadece Haşim Karadağ ve yönetimin değildir. Tüm Malatyalılar'ındır. Bu nedenle herkes elini taşın altına koymalıdır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 13:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?