4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor Kadir Özcan'la görüşüyor

Bank Asya 1.Lig takımı Malatyaspor'da teknik direktörlük için Kadir Özcan ile görüşülürken, deneyimli teknik direktör, "Hedef konulursa ve şartlarım kabul edilirse gelirim" dedi.

Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk'un, Kasımpaşa'yı Turkcell Süper Lig'e çıkaran, Orduspor ve Çaykur Rizespor'u da çalıştırmış olan Kadir Özcan ile telefonla görüştüğü ve teklifini ilettiği, Özcan'ın teklifi değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

Teknik Direktör Kadir Özcan, Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk'la bugün bir araya gelerek, "Görüşmemde, takımın hedef ve bütçesi ne olacak onu öğreneceğim" dedi. Hedef konulursa ve şartlarda anlaşırlarsa evet diyeceğini söyleyen Kadir Özcan, "Malatyaspor Anadolu'nun köklü takımlarından. Turkcell Süper Lig tecrübesi bulunan Malatyaspor'a süper lig yakışır. Bu da tabi, bütçe, iyi organize, taraftar, yönetim ve teknik heyet ile futbolcu, şehir bütünleşmesiyle sağlanır. Kasımpaşa'yı nasıl Süper Lig'e çıkardıysam, Malatyaspor'u da çıkarırım. Ancak şartların iyi olması lazım" ifadelerini kullandı.

ÖNCEKİ HABER

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da teknik direktör arayışları sürüyor.

Malatyaspor yönetiminin birlikte çalışmak istediği Cevat Güler'in Galatasaray'ın teknik kadrosunda görev alacak olması nedeniyle bu görüşmenin olumsuz sonuçlandığı belirtildi. Aynı zamanda Malatyaspor'un formasını da giyen Ünal Karaman ile teknik direktörlük konusunda yapılan görüşmede ise, bazı konular üzerinde anlaşmaya varılamadığı ve bu görüşmenin de olumsuz sonuçlandığı öğrenildi.

Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk'un, listeye eklenen Kadir Özcan ile görüşme yapacağı bildirildi. Malatyaspor'un Özcan'la anlaşamama ihtimaliyle bazı teknik adamlar üzerinde de durduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 12:07:28
Güncelleme :19 Haziran 2008 Perşembe 12:18:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?