4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor Karşıyaka maçında iddialı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor, ligde bir iddiasının bulunmaması üzerine şike iddialarına meydan vermemek için Karşıyaka karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Pazar günü kendi sahasında bu sezon son kez taraftarının karşısına çıkacak olan Malatyaspor'da Karşıyaka maçının hazırlıkları devam ediyor. Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmana, paralarını alamadıkları gerekçesiyle sözleşmelerini tek taraflı fesh edip şehri terkeden Atilla ve Engin ile sakat olan Mahmut Acar katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Caner takımdan ayrı düz koşu yaparken, kaleci Emrah ise antrenmana gecikmeli olarak katıldı. Önce düz koşu, sonra yarı alanda çift kale maç gerçekleştiren sarı-kırmızılı futbolcuların hırslı oldukları görüldü.

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu Mustafa Sert, takımı şaibe altında bırakmadan çıkıp Karşıyaka maçını kazanacaklarını ifade ederek, "Şimdiye kadar nasıl mücadele ettiysek, Karşıyaka maçında da şaibelere meydan bırakmadan mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Futbolcu Tayfun Seven de taraftarları karşısına son kez çıkacaklarını hatırlatarak, "Taraftarlara iç sahadaki son maçta galibiyet tattırmak ve stadı gülerek terketmelerini sağlamak için elimizden geleni yapacağız" diyerek, Karşıyaka'nın play-off mücadelesinin kendilerini ilgilendirmediğini söyledi Takımın son haftalardaki güzel oyununu skora da yansıttığını hatırlatan Tayfun, "Karşıyaka maçında da iyi futbol ve iyi skorla ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 17:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?