4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor Kartal maçına hazır

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, hafta sonu Kartalspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Pınarbaşı'ndaki sentetik sahada, Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı bulunan ve İstanbul'a tedavi olmaya giden Mahmut Acar ile bir diğer sakat oyuncu Güngör Tuğcu katılmadı. Güngör'ün salonda çalışma yaptığı belirtildi. Sakatlığı düzelen Turgay Koyuncu takımla çalışırken, muhtemelen bu hafta da forma giyemeyeceği belirtildi. Düz koşu ve dar alanda pas çalışması gerçekleştiren sarı-kırmızılı takım, yarın ter idmanından sonra kampa girecek. Antrenmanı, yöneticilerden kimsenin izlememesi dikkat çekti.

Sarı-kırmızılı futbolculardan Alper Akıcı, basın mensuplarına yaptığı konuşmada, sakatlığının düzeldiğini belirterek, pazar günü forma şansı verilmesi halinde oynayabileceğini ifade etti. Pazar günü kendi sahalarında konuk edecekleri Kartalspor'un da ikinci yarıya iyi başlayamadığını, Malatya'ya mutlak puan için geleceğini söyleyen Alper, "Biz de ikinci yarıya iyi başlayamadık. İyi oyunumuzu bu sefer gollerle süsleyip, 3 puan alarak çıkışa geçmek istiyoruz. Kartalspor maçını dönüm maçı olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

Malatyasporlu bir diğer futbolcu Caner Agca ise, Kartalspor maçını kazanarak puan ve moral açısından iyi duruma gelmek istediklerini ifade ederek, "Önemli olan benim oynamam değil, takımın başarısıdır. Taraftarları üzdüğümüzün farkındayız. Kartalspor'dan 3 puan alıp, puan ve moral açısından iyi duruma gelmek istiyoruz" dedi.

Bu arada, İnönü Stadı ve Pınarbaşı Tesisleri'nde kar temizliği yapıldı. Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Malatyaspor Kulübü personelinin çalışmaları neticesinde kar temizlik çalışmaları tamamlandı. Saha zeminlerinin tamamına yakını temizlenirken, çalışmalara bizzat iştirak eden Kulübün Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, emeği geçen herkese teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2008 Cuma 18:46:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?