4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor kongresi ertelendi

Malatyaspor'da bugün Özel İdare Salonu'nda yapılması planlanan olağanüstü kongre, çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.

Basın Sözcüsü Ali Cengiz, yaptığı açıklamada, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle kongrenin 3 Ağustos Pazar günü saat 10.00'da Özel İdare Toplantı Salonu'nda yapılacağını söyledi. Cengiz, "Oldu, bitti' bir şekilde yapılan bir kongre sonunda oluşacak yönetimle Malatyaspor'un başarıya taşınmasının zor olacağını belirterek "Biraz da bugünkü kongrenin ertelenme sebeplerinden biri buydu. Hangi şartlar ve hangi ortamda mevcut yönetimin tekrar göreve geldiğini kamuoyu biliyor. Daha iyi bir yönetimin oluşturulması için kongre erteleniyor. Malatyaspor'u başarıya taşıyacak bir yönetimin oluşacağından kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Taraftarlardan kombine biletlere ilgi göstermesini isteyen Cengiz, kulüp olarak gelecek sezon oynanacak karşılaşmalar için yeni bir uygulama başlattıklarını söyledi. "Kapalı tribünde maç izleyecek taraftarlara bu sezon bilet satılmayacak" diyen Cengiz, "Tamamen kombine bilet uygulaması olacağı için şimdiden kapalı tribünde maç izlemek isteyen taraftarlarımız kombine biletlerini alsın. Taraftarlarımız hem Malatya İnönü Stadı Müdürlüğü'nde hem de kulübün stattaki gişesinde kombine biletleri bulabilirler" ifadelerini kullandı.

Bu arada Malatyaspor'un Kızılcahamam kampı bayram havasında geçiyor. Yeni transferlerin kısa sürede uyum sağladıkları gözlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 19:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?