6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyaspor lige odaklandı

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor, Fortis Türkiye Kupası maçında deplasmanda Şanlıurfaspor'a karşı aldığı farklı yenilgiyi unutup, lige odaklanmak istiyor.


Deplasmanda oynadığı Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçında Şanlıurfaspor'a 6-0 yenilen ve kupadan elenen sarı-kırmızılı takımda kimsenin ağzını bıçak açmazken, teknik direktör Metin Yıldız'ın yarın basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

Teknik direktör Metin Yıldız'ın futbolculara farklı Şanlıurfaspor mağlubiyeti nedeniyle izin vermediği ve ara vermeden çalışmalara başladığı bildirildi.


Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Antalyaspor maçının hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılı takımda, Emre ve Ulaç'ın hafif sakatlıkları bulunurken, bu oyuncuların durumlarının hafta sonunda belli olacağı belirtildi.

Maltayaspor kafilesinin Cumartesi günü öğleden önce uçakla İstanbul'a, oradan da Antalya'ya gideceği ifade edildi.
Diğer yandan, kulübün 4 Eylül'de yapılacağı açıklanan olağanüstü genel kurulun çoğunluk sağlanamaması ve aday çıkmaması nedeniyle 11 Eylül'e ertelenmesinden sonra Başkan Haşim Karadağ'ın yeni yönetim oluşturmak için çalışmalar yaptığı ileri sürüldü. İstanbul'da Malatyalı işadamları Sabri Özel ve Necip Olgun'un da yönetime gireceği, güçlü bir yönetimin oluşturulmaya çalışıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2007 Perşembe 17:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?