6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyaspor platformu bir araya geldi

TFF 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un içinde bulunduğu idari ve maddi sıkıntıları görüşmek üzere valisi, belediye başkanı ve Malatya Spor Platformu bir araya geldi.


Malatya Valiliği'nde Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Başkanı Cemal Akın, Malatya Spor Platformu Genel Sekreteri Feyyaz Bursalı ve platformun üyeleri bir araya gelerek, yönetimin istifasından sonra mahkeme tarafından atanması beklenen kayyum ve kulübün durumunu istişare ettiler.


Belediye Başkanı Başkanı Cemal Akın, Malatyaspor'un içinde bulunduğu idari ve maddi sorunlarla ilgili olarak bir araya geldiklerini ifade ederek, "Bilindiği gibi kayyum heyetini mahkeme atayacak. Biz sadece, kulübün durumunu istişare için bir araya geldik" dedi.


Öte yandan, geçtiğimiz cumartesi günü İzmir'de oynadığı ve 1-0 kaybettikleri Altay maçından sonra sarı-kırmızılı takımda futbolculara 2 gün izin verildiği belirtilirken, takımın pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Sakaryaspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın başlayacağı kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2007 Pazartesi 14:04:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?