6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyaspor süperlig hedefine kilitlendi

Türk Telekom Lig A'da zirve mücadelesi veren Malatyaspor, Süper Lig hedefine kilitlendi. 

Başkan Vekili Nadir Alataş, Basın Sözcüsü Serkan Birer, Genel Kaptan Özcan Kayhan ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Dağıstanlı, Palancı Oteli'nde bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Vekili Nadir Alataş, taraftar, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak şampiyonluğa kilitlendiklerini ifade ederek, "Başarımızı kalan 6 maç sonunda şampiyonlukla süsleyeceğiz" dedi. 

Altaş, Karşıyaka deplasman masraflarını Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Mağaza Ofis'in karşılayacağını da sözlerine ekledi. 

Basın Sözcüsü Serkan Birer de, Eskişehirspor mağlubiyetini Uşakspor galibiyetiyle telafi ettiklerini söyleyerek, "Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Karşıyaka maçı bizim için çok önemli. Hedefimiz ligi ilk 2 sırada tamamlayıp, yeniden Süper Lig'e yükselmek. Bu nedenle bu hafta Karşıyaka karşısında deplasman fobisini yenmek istiyoruz" diye konuştu. 

Bu arada Malatyaspor Kulübü'nün İzmir deplasmanı için Birleşik Taraftarlar Derneği'ne bir veya iki otobüs tahsis edeceği kaydedildi.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2007 Çarşamba 13:42:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?