7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Malatyaspor taraftarlarına ödül dağıtılacak!

Malatyaspor’un maç biletlerinin satış organizasyonunu yapan Tickettürk’ten konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Ticketturk, Malatya İnönü Stadı’nda oynanan tüm maçlardan önce her tribünden rastgele koltuk numaraları seçecek. Bu numaralara ait bilet sahipleri turnikelerden geçerken, turnike göstergesinde 5 rakamı yanacak. Her maç için 10 kişiye Ticketturk tarafından Malatyaspor tişörtü hediye edilecek" dedi.

Bu arada Malatya İnönü Stadı’nda yeni kontrol sisteminin devreye sokulduğu belirtildi. Turnikelerde yer alan göstergeler ödül kazanan biletlerin yanı sıra, sorunlu girişe neden olan biletlerin uyarı kodlarını anında yansıtacak.

Öte yandan Malatyaspor maç bileti satan Neziroğulları İletişim firması çeşitli hediyeler dağıtacak. Biletini adı geçen firmadan alan taraftar, takım posteri ve Malatyaspor tişörtü gibi hediyeler kazanacak. Her maç için 20 kişiye hediye verilecek. Neziroğulları İletişim’den maç biletini alan taraftar, bilgi formunu dolduracak. Hediye kazananların cep telefonlarına mesaj yollanıp haberdar olmaları sağlanacak.

Ayrıca aynı firmadan 300 milyon lira değerinde cep telefonu satın alan taraftarlar, 1 adet açık tribün biletine sahip olacaklar.

MALATYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2004 Perşembe 10:34:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?