3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatyaspor tempo arttırdı

Bank Asya 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Malatyaspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için tempo artırdı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Hayati Palancı yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Sakatlığı bulunan kaleci Taylan ile futbolculardan Mahmut Acar takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik direktör Hayati Palancı, antrenmanda hata yapan futbolcuları sık sık uyardı.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Sarı-kırmızılı futbolcu İlhan Var, puan cetvelinde alt sıralarda bulunmaları nedeniyle bundan sonra puan kaybına tahammüllerinin olmadığını belirterek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek zorundayız" diye konuştu.

Futbolculardan Selim Akbulut ise, kalan 6 maçın da final havasında geçeceğini dile getirerek, "Bu hafta kendi sahamızda şanssız şekilde 2 puan kaybettik. Birçok atağımız olmasına rağmen gol noktasındaki başarısızlığımız nedeniyle bir puana razı olduk. Ancak bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı büyük önem arz ediyor. Maça iyi hazırlanıp iyi motive olarak, yenemezsek de yenilmeden dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 21:55:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?