4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor yönetimi yemekte buluştu

Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya'daki spor kamuoyu ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Orduzu Pınarbaşı İl Özel İdare Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya, Malatyaspor Kulüp Başkanı İlhan Kavuk, Malatyaspor Kulüp İkinci Başkanı Fahrettin Eserdi ve yöneticilerin yanı sıra, Malatya Belediyespor Kulüp Başkanı Alaaddin Acun, Malatyaspor Teknik Direktörü Kadir Özcan ile yardımcıları, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticileri ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Malatya Şubesi yöneticileri katıldı.

Malatyaspor Kulüp Başkanı İlhan Kavuk, yaptığı konuşmada, "Malatyaspor taban birlikleri ve spor ailesiyle birlikte ileriki süreç içerisinde neler yapabiliriz ve spor kamuoyunu nasıl harekete geçirebiliriz bu konuları görüşmek için toplandık. Biz daha önceden bu tür bir organizasyon yapma fırsatı bulamadık. Bu ara dönemde bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki dönemde birlik ve beraberlik içerisinde birbirine yardım hareketleri içerisinde neler yapacağımızı, alt yapı ve üst yapıda birbirimize nasıl yardımcı olacağımızı konuşacağız. Bu arada fikirler alacağız. Fikir birliği yaparak, önümüzdeki süreci daha iyi değerlendirmek açısından, bütün spor kuruluşlarımızla birlik içinde nasıl çalışacağımızı paylaşacağız. Önümüzdeki süreçte daha başarılı bir spor kamuoyu yapmayı düşünüyoruz. Düzenlediğimiz yemekle başlangıç yaptık" şeklinde konuştu.

Malatyaspor Kulübü 2. Başkanı Fahrettin Eserdi ise, "Amatör camia, antrenörlerimiz, hakemlerimiz, spor kuruluşlarımız, gençlik spor il müdürlüğümüz ve spor camiası olarak toplandık. Malatyaspor'un geleceği ile ilgili çok önemli fikirler ortaya çıkacak. Yıllardır spora hizmet eden spor camiasının değerli üyeleri ile hem Malatyaspor daha ileriye gidecek diye düşünüyorum" dedi.

Gençlik ve Spor Malatya İl Müdür Vekili Ömer Dağdelen de, "Malatyaspor'un ve Malatya'daki spor sorunlarını tartışmak ve çözüm önerilerini dinlemek için güzel bir organizasyon oldu. Malatyaspor Malatya'nın çimentosu konumunda. Bu nedenle neler yapabiliriz bu fikirleri konuşup, tartışacağız. Bu tür organizasyonların spor için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. İlk defa Malatya'da spor taban birlikleri bir araya geldi" ifadelerine yer verdi.

Malatyaspor'un gelecekteki durumunun konuşulduğu toplantıda, spor kamuoyu ve basın mensuplarının görüşleri de alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2008 Cumartesi 18:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?