2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Malatyaspor'a fultbolcularından dava

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor'u, bazı eski futbolcuları ve Malatyaspor Sportif A.Ş. çalışanları alacaklarından dolayı mahkemeye verdi. 

Sarı-Kırmızı Kulübü, 16'sı Malatyaspor Sportif A.Ş'de işine son verilmiş toplam 86 kişinin icraya verdiği belirtilirken, alacaklarının 34 bin YTL olduğu öğrenildi. 

Kulübü icraya verenler arasında, Malatyaspor'un eski Sportif Direktörü Selami Özdemir de bulunuyor. Özdemir'in, 33 bin YTL alacağından dolayı Malatyaspor'u icraya verdiği bildirildi. Özdemir'i, takımın eski futbolcuları Mert Korkmaz, Evren Turhan ve Mustafa Özkan da izliyor. 

Takımın eski futbolcularından Mustafa Özkan'ın, Futbol Federasyonu'nun alacaklarına karşı hak ediş olarak verdiği 130 bin YTL'yi kabul etmediği ve davayı Tahkime götürdüğü kaydedildi.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 13:35:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa karataş IP: 88.247.224.xxx Tarih : 23.10.2006 00:46:36
herkesi anlıyorumda mert korkmazı anlamıyorum bir malatyalı olarak kınıyorum bir malatyalıya yakışırmı ben balıkesirde oturuyom malatya spora kötü söz söyleyenler için kavga ediyom mert bey 3 kuruş için bıdı bıdı ediyo onun sayın bülent korkmazın kardeşi olduğuna inanmıyom bir malatyalıya yakışmaz mertin yaptığı kimin alacağı kalmışta alamamış