4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'a yeni tesis

Bank Asya 1. Lig takımlarında Malatyaspor'a sosyal tesis ile çim yüzeyli sahanın yapılacak olması camiada memnunlukla karşılandı.

Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Spor Toto Teşkilatı tarafından Pınarbaşı'ndaki antrenman sahası yanına sosyal tesis ve çim saha yapılacağını ve bu konuda anlaşmaya varıldığını belirterek, "Valimiz Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanız Cemal Akın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, eski TFF başkanı merhum Hasan Doğan, Kulüp Başkanımız İlhan Kavuk, Spor Toto Teşkileatı yetkilileri, Gençlik ve Spor Müdürlüğü teknik elemanları ile diğer emeği geçenlere teşekkür ederiz. Çünkü, ilimize 1 milyon 423 bin YTL'lik tesis kazandırılacak" dedi.

Pınarbaşı'ndaki Nurettin Soykan Tesisleri'nin işadamı Nurettin Soykan tarafından yıllar önce yaptırılması nedeniyle artık binanın bazı bölümlerinin kullanılmaz hale gelmesi nedeniyle yeni tesise ihtiyaç olmasından dolayı ilgili ve yetkililerle görüşülüp, yeni tesis ve çim sahanın Spor Toto Teşkilatı'na yaptırılacak olması ile önemli bir eksikliğin giderileceğini vurgulayan Cengiz, "Bir kulüp, önce tesisi ve altyapısı olacak ki, başarılı olsun" diye konuştu.
Bu arada, Malatya Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılacak olan ve Malatyaspor'un ihaleye girip almayı planladığı Bilboard ihalesi şartlarının belediye encümenince belirlendiği bildirildi.

Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Malatyaspor'a gelir sağlanması amacıyla ihaleye girmeyi planladıklarını ifade etti.

Cengiz, yıllık 196 bin YTL artı KDV, KDV dahil 227 bin YTL'ye yıllık ihale bedeli olan bilboardların 10 yıllığına ihaleye çıkarılacak olması nedeniyle 2 milyon 270 bin YTL 10 yıllık bedelin yüksek olduğunu savundu.

Bilboard ihalesinin bu ay sonuna doğru yapılmasının planlandığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 14:45:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?