7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Malatyaspor'a Ziraat Odası'ndan destek

Türk Telekom Lig A ekiplerinden Malatyaspor Kulübü için başlatılan yardım kampanyasına bir destek de Ziraat Odası'ndan geldi. 

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret ederek valilik tarafından başlatılan Malatyaspor'a yardım kampanyası çerçevesinde İş Bankası'na yatırdıkları bin YTL'nin dekontunu valiye verdiler.
 
Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor-Samsunspor maçı sonrasında çıkan olaylara değinerek, sporun ana amacının sevgi, kardeşlik ve dostluk olduğunu belirterek "Ancak takıma destek verelim derken, şehire zarar verilmesi son derece yanlıştır. Malatyaspor-Samsunspor maçı sonrasında çıkan olaylardan son derece rahatsız olduk. Kaybetmek dünyanın sonu değil. Kazanma ve kaybetme sporun doğasında var. Kötü örneklerle şehire zarar verilmemesi lazım. Kötü görüntüler ekranlara yansıyor, özellikle Malatya dışındakiler ilimiz üzerinde olumsuz ve kötü intibalara kapılıyorlar" dedi. 

30 Ocak 2007 tarihinde başlatılan yardım kampanyasının 3 kez uzatılıp son olarak 31 Mayıs'ta tamamlanacağı belirtilmişti. İş Bankası'nda açılan yardım kampanyası hesabında bugüne kadar 300 bin YTL'ye yakın para taplandığı öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2007 Salı 18:04:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?