6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyaspor'da Baliç ve Hasan Özer sesleri

Malatyaspor, ara transfer döneminde iyi bir kadro kurabilmek için kolları sıvadı. Yönetim 3 futbolcuya ’kulüp bulun’ derken, Boliç ve Hasan Özer’i de kadrosuna katmaya çalışacak.

Sarı-kırmızılı yöneticiler, beklenen performansı veremeyen Yunus Altun ve İlco Naumoski’nin yanı sıra, aynı mevkide fazla oyuncu bulunması nedeniyle İlyas Kahraman’la da yolları ayırmaya karar verdi. Bu kararın futbolculara da iletildiği öğrenildi.


Bu arada, defans mevkiinde görev yapan Eren Aydın’ı Beşiktaş’ın istediği, bu futbolculun gönderilmemesi halinde, defans oyuncusu Schuman Bah’ın da gönderilebileceği öne sürüldü.
Malatyaspor yönetiminin, kulüp doktoru Hakan Ayaz’la da yollarını ayırma kararı verdiği ve kulübe yeni doktor arandığı kaydedildi.


Öte yandan, Malatya ekibi, Gençlerbirliği’nden Boliç ve Gaziantepspor’un forveti Hasan Özer’i transfer etmek için görüşmelere başladı. Galatasaray’lı Saidou’nun da yabancı kulüplere gitmemesi halinde Malatyaspor’la masaya oturacağı ifade edilirken, kadroya birkaç genç oyuncuyla da takviye yapılarak transferin sonlandırılması bekleniyor.

Malatya-iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2004 Cuma 11:06:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?