6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyaspor'da belirsizlik sürüyor

Malatyaspor'da yönetimin istifa etmesi ve 4 Eylül'de olağanüstü kongreye gitme kararı almasının ardından kulüpte yaşanan belirsizlik sürüyor.


Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya Belediyespor olarak 1. Lig'de voleybol, 2. Lig'de masa tenisi, TFF 3. Lig'de futbol takımlarının bulunduğunu hatırlatarak, "Belediye olarak ancak bu takımlara maddi kaynak ayırabiliyoruz. Eskisi kadar Malatyaspor'a yardımcı olamıyoruz" diye konuştu.


Başkanlığı döneminde Malatyaspor'a 7 milyon YTL yardım yapıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Akın, "Malatya Belediyesi olarak asli görevlerini aksatmadan yapabileceği tüm yardımları ve hizmetleri üretmiştir. Biz daha önceden de devam eden bu hizmetlerimizi daha önce gelenekselleşmiş bir tarzda gerekleştireceğiz. Bize düşen görevi yapacağız. 1.5 milyon YTL artı KDV, reklam vasıtasıyla yardımcı olmaya çalışmıştık. Yine biz 1.5 milyon YTL artı KDV miktarıyla reklam olayını devam ettireceğiz. Belediye, Malatya'nın kurumlarından bir tanesi. Malatya'nın diğer kurumları da var. Bu kurumların da Malatyaspor'a destek verme noktasında çaba göstermesi gerekir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 11:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet ugurlu IP: 88.238.152.xxx Tarih : 22.08.2007 14:16:43
NELER OLACAK ACABA.SN.HAŞİMBEY şampionluk prolasıyla takıma başkan seçildiniz camia olarak herkes de imkanlarınca yardımlarda bulunuldu.türkiyede herkes süperlige malatya sporu fovori görürken herkesde yanıldı.olumsuzlukları bilerek tekrar başkan seçildiniz.kutluyorum.maçlar başlıyacak şimdide istifa ediyorsunuz.bunu daha önceden düşünmeniz gerekmiyomudu.şidi düşünüyorumda neler olacak acaba.saygılarımla.