4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'da duygusal dakikalar

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da, sakaryaspor maçı hazırlıkları tamamlandı. Cumartesi sabah İstanbul'a gidecek olan Sarı-Kırmızılı takım buradan sakarya'ya geçip, kampa girecek. Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde Osman Gökhan yönetiminde çalışan takımda Gökhan Bozkaya ve kaleci Emrah takımdan ayrı düz koşu yaptı. Hakan Söyler'in ise Selim ile girdiği ikili mücadelede sakatlandığı ve yapılacak tetkikler sonrasında durumunun netlik kazanacağı belirtildi.

Öte yandan antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında bir toplantı yapan Teknik Sorumlu Osman Gökhan'ın, Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Cebrail Mungan'ın yaptığı açıklamayı hatırlatarak, "sakaryaspor maçı sonrası yönetim ile oturup konuşacağım. Yapılan açıklamalar da ortada. Ben sizlerle mutluyum ve hepimiz elimizden geleni yaptık. Hepiniz aslanlar gibi çıkıp mücadelenizi verdiniz. sakaryaspor maçı sonrası yönetimle oturup bir durum değerlendirmesi yapacağım. Orada çıkacak sonuca göre yoluma devam edip etmeme kararı alacağım" dediği öğrenildi.

Toplantı esnasında Teknik Sorumlu Osman Gökhan'dan bir söz alarak konuşma yapan tecrübeli futbolcu Celil'in ise takım içerisinde yaşanan olaylardan dolayı sorumlu gösterildiğini ileri sürerek, "Murat Duman ve Gökhan Bozkaya'nın takımdan ayrılmasının nedeni olarak gösteriliyorum. Benim kimsenin takımdan gitmesiyle alakam yok. Takımla ilgili art niyetim de yok. Ayrıca, takımdan fazla para aldığım da konuşuluyor. Benim kulüpten ne kadar para aldığım ortadadır" dediği de gelen bilgiler arasında bulunuyor.

İha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 17:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?