2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Malatyaspor'da galibiyet sevinci

Türk Telekom Lig A'nın iddialı takımlarından Malatyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönmenin sevincini yaşıyor. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından 4-1 galibiyetle dönmelerini değerlendiren Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, her iki yarıda da üstün futbol ortaya koyarak hak ettikleri galibiyeti aldıklarını söyledi. "Süper Lig'e tekrar çıkma hedefimiz olması nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından mutlak 3 puanı hedeflemiştik" diyen Kodaman, futbolcuların iyi oyunuyla 3 puan alarak zirvedeki yeri koruduklarını söyledi. 

Bu arada, ara transfer döneminde kadrosuna birkaç takviye yapmayı planlayan Malatyaspor Kulübü'nün 2 futbolcuyla prensipte anlaştığı bildirildi. Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, "Devre arası 3 hafta. Bu nedenle şimdiden transfer görüşmelerine başladık, 2 futbolcuyla yüzde 90 anlaştık" dedi. 

Başkan Karadağ, kadro dışı bırakılan ve ara transfer döneminde gidecek olan Celil Sağır ve Şenol Yavaş'a teklifler olduğunu ve gelen teklifleri değerlendirmeye aldıklarını belirtti. Başkan Karadağ, kaleci Bora'ya da teklifler olduğu şeklindeki soruya şöyle karşılık verdi: "Bora'ya iki yıldır teklifler geliyor. Malatyaspor'un menfaati olduğu yerde futbolcu satarız. Ancak, Malatyaspor'un menfaati olması lazım. Mesela, Tooth'a da büyük para verildi ancak biz kiralık verdik. Forvet oyuncumuz Zdenik Senker'e Slavya Prag takımından 650 bin Euro tekif oldu, ancak vermedik. Çünkü, biz hedefi olan bir takımız. Süper Lig'e tekrar çıkmak istiyoruz. Bu nedenle, elimizde olması gereken futbolcuları da ne kadar para verseler satmayız. Nitekim satmadık da"
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 14:11:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?