4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'da hazırlıklar sürüyor

Malatyaspor, cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmanda sakatlığı bulunan Deniz Aydoğdu ve Mahmut Acar takımdan ayrı düz koşu yaptı. Her iki futbolcunun da Kocaelispor maçında forma giyebileceği bildirildi.

Takım kaptanı Atilla Birlik, bu haftaki rakipleri Kocaelispor'un zirve mücadelesi verdiğini hatırlatarak, "Biz ise son iki haftada mağlup olduk, artık puan kaybına tahammülümüz yok. Eğer kaybedersek, puan cetvelinde tehlikeli bölgeye düşeceğimizin bilincindeyiz. Bu maçın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Sahaya mutlak kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı defans oyuncusu Mehmet Budak ise taraftarları Kocaelispor maçına davet ederek, "Taraftarlarımızın cumartesi günü stadı dolduracaklarına inanıyoruz. Maça gelip hem kaliteli, göze hoş gelen futbol seyretsinler hem de galip gelmemize etken olsunlar" dedi.

Öte yandan, Malatyaspor Kulübü'nün 3 Mayıs tarihinde olağanüstü kongreye gitme kararı alması nedeniyle Kulüp Başkanı İlhan Kavuk'un önümüzdeki günlerde İstanbul'a giderek, Malatyalı işadamları ile görüşeceği bildirildi. İstanbul'daki Malatyalı işadamlarını kulüp yönetim kurulu üyesi yaparak, kulübe maddi destek sağlamaya çalışacağı belirtilen Başkan Kavuk'un, işadamlarından maddi destek sağlayamaması durumunda aday olmayacağı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 18:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?