6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyaspor'da hedef 4'te 4

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, takımın toparlanmasının biraz zaman alacağını belirterek, ilk hedeflerinin ilk yarıda kalan 4 maçı kazanmak olduğunu söyledi.

Malatyaspor'un zor bir dönem geçirdiğini ifade eden Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç, "İnanıyorum ki yeni yönetimle hep birlikte daha iyi günlere ulaşacağız. Benim için önemli olan bu zor dönemde ekibimle birlikte Malatyaspor'u ayakta tutmak. Bir takımın için sahipsiz, yönetimsiz kalmak kolay değil. Bu zor dönemde ayakta kaldıkları için gerçekten futbolcuları tebrik ediyorum" diye konuştu.

"Her şeyden önce geçmişi bırakıp ileriye bakmamız gerekiyor" diyen Ömeroviç, "Her şeyi daha olumlu düşünmemiz gerekiyor. Malatyaspor Türk futbolunda iz bırakmış bir kulüp. Sonuçta UEFA'ya katılan bir takım. Şu anda hepimizin görevi Malatyaspor'u iyi bir seviyeye getirebilmek. Malatyaspor'un şu anda en büyük ihtiyacı destektir. Hiçbir zaman hiçbir şey kolay olmuyor. Toparlanmak biraz zaman alacak. Bunu çok iyi biliyorum. Ama ben hiçbir şeyden korkmuyorum. Uzun bir zamandır futbolun içindeyim. Hem kendime hem de yönetime güveniyorum. Taraftara ve basına güveniyorum. Bu zor dönemi birlikte aşacağız. Bundan sonraki ilk hedefimiz, ilk yarıda kalan 4 maçımızı kazanmak. Şu anda büyük bir hedef ortaya koymak yanlış olabilir. Devre arasında oturup konuşur yeni hedefler belirleriz. İlk önce inanmak sonra da çalışmak gerekir. İlk maçtan itibaren kazanmaya başlamak istiyoruz. Bu nedenle Orduspor maçı bizim için çok önemlidir. Orduspor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu arada Malatyasspor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmana süresiz kadro dışı bırakılan Ulaç Çağlayan ile sakatlığı bulunan kaleci Emrah katılmazken, Mehmet Budak ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Malatyaspor'da Zafer Demiray'ın sakat olduğu ve Orduspor maçında oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağı bildirildi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan takım kaptanı Taner Demirbaş, yeni yönetim ve teknik heyetin gelmesiyle takımda morallerin düzeldiğini belirterek, Orduspor maçıyla kötü gidişe 'dur' diyeceklerini söyledi.

Öte yandan Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Orduspor maçında eski yöneticilerden Celal Birsen'in göndereceği 5 bin adet Malatyaspor bayrağının taraftarlara ücretsiz olarak dağıtılacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 17:32:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?