6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyaspor'da iç transfer çalışmaları

Transfer çalışmalarını sürdüren Malatyaspor, iç transferde Alper ile sözleşme yeniledi.


Futbol Şube Sorumlusu Ergün Besli, transfer çalışmalarını iki boyutlu olarak sürdürdüklerini belirterek, "Birincisi ihtiyaç duyulan mevkilere nokta transfer yapacağız. İkincisi ise genç ve yetenek oyuncuları bulmayı ve Malatyaspor'a her yönüyle yararlı olacak genç futbolcuları renklerimize bağlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.


Bu arada sözleşmesi sona eren kaleci Bora Körk, takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Futbol Şube Sorumlusu Ergün Besli, Bora Körk'ün takımdan ayrılmak istediğini belirterek, bu gelişme üzerine kaleci arayışına girdiklerini söyledi. Sarı-kırmızılı yönetimin Galatasaray ve Samsunspor'da da forma giyen kaleci Kerem ile ilgilendiği öğrenildi.


Malatyaspor Transfer Komitesi'nin Marmaris Belediyespor'dan Erhan ve Darıca Gençlerbirliği'nden Emre ile de görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi. Teknik direktör Metin Yıldız'ın Almanya ve Belçika'da izlediği iki gurbetçi futbolcunun alınması için de yönetime rapor sunduğu bildirildi.


Yeni sezonda maddi sıkıntı yaşamamak için sponsorluk görüşmelerinde bulunan Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ'ın ilk etapta Ülker ve Vodofone şirketleriyle bir görüşme gerçekleştirdiği, sonucun birkaç gün içerisinde kamuoyuna duyurulacağı bildirildi. Başkan Karadağ'ın aynı zamanda Ankara merkezli tanınmış bir firmayla da önümüzdeki günlerde masaya oturacağı ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 12:08:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?