4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'da izin bitiyor

Asya 1. Lig'de küme düşme tehlikesini matematiksel olarak atlatan Malatyaspor'da futbolculara verilen iki günlük izin yarın sona erecek.

Malatyaspor'da kendi sahasında oynadığı ve 4-0 kazandığı Kocaelispor maçı sonrasında futbolculara verilen iki günlük iznin yarın sona erecek. Sarı-kırmızılı takım Orduspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.

Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk, Kocaelispor maçında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele veren ve bu mücadeleyi gollerle süsleyen futbolcuları kutluyorum" diyerek, kalan 4 maça daha rahat çıkacaklarını bildirdi.

Bir yandan takımın durumu, diğer yandan ise 3 Mayıs'ta yapılacak olan kongre hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Başkan Kavuk, "Takımı ligde iyi bir yere getirdik. Sıra kurumsal anlamda kulübü bir yerlere getirmek. Onun için de 3 Mayıs'ta yapacağımız kongrede, özellikle İstanbul'da kulübe maddi katkıda bulunacak Malatyalı işadamlarımızı yönetime almaktır" şeklinde konuştu.

İstanbul'daki Malatyalı işadamları ile görüşmesinden sonra bir yol haritası çizeceklerini aktaran Başkan İlhan Kavuk, "İstanbul'daki görüşmelerden sonra durum hakkında açıklama yapacağım" dedi.

Kavuk, Malatyaspor'a gelir sağlanması için parkometre işine girdiklerini de hatırlatarak, "Ancak, bazen otomobil sürücüleri ile görevlilerimiz arasında üzücü şeyler yaşanıyor. Sürücüler, park için verdikleri paranın Malatyaspor'a gittiğini hatırlarından çıkarmamalı ve parkometre görevlilerine yardımcı olmalılar" şeklinde konuştu

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 13:42:18
Güncelleme :14 Nisan 2008 Pazartesi 14:16:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?