7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Malatyaspor'da kaos

TFF 1.Lig takımlarından Malatyaspor'da kaos yaşanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim söz verdiği ödemeleri yapamazken, genel menajer Adil Kınık görevinden istifa etti.


İdari ve mali olarak zor anlar geçiren Malatyaspor'da, geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan olağanüstü kongrede işbaşına gelen Şevket Küçükaslan başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun, teknik heyet ve futbolculara ödeme yapılacağına ilişkin verdiği sözleri yerine getiremediği için yeniden sıkıntılı bir döneme girildi.


Malatyaspor Kulübü Başkanı Şevket Küçükaslan'ın, dün İstanbul'dan Malatya'ya gelerek Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın'la birer görüşme yaptığı, bu görüşmelerde beklediği sonucu alamadığı öğrenildi.


Kulüpte bu olumsuzluklar yaşanırken Genel Menajer Adil Kınık da görevinden istifa etti. Malatyaspor'un kendisine ihtiyaç duyduğu her yerde göreve hazır olduğunu belirten Kınık, "Malatyaspor'un bana ihtiyaç duyduğu her yerde olurum. Ancak, birkaç gün önce seçilen yönetimin, seçildikten bir gün sonra benimle çalışmak istemediklerine dair görüşlerini hocamıza ilettiklerini öğrendim. Önemli boyutlara ulaşan sorunları çözme vaadiyle göreve gelen ve il yöneticilerimizin de umut olarak görüp kongrede destek verdikleri yeni yönetimin bu isteği üzerine, onları rahatlatmak için istifayı uygun buldum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 12:51:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?