7
Mayıs
2024
Salı
MALATYA

Malatyaspor'da Karşıyaka mesaisi

Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Pınarbaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Direktör Fanhrettin Ömeroviç yönetiminde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve dar alanda pas çalışmasının ardından taktik çalışma yaptı. Antrenmanda sakatlıkları iyileşen Turgay ve Zafer de takımla birlikte çalıştı. Antrenmanda futbolcuların hayli hırslı ve istekli oldukları dikkat çekti.

Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Cücemen, ilk yarıyı en az kayıpla kapatmak istediklerini belirterek, "Devre arasında da teknik heyetin raporu doğrultusunda gerekli transferleri yapacağız. Kısa, orta ve uzun vadeli projeler üretmek durumundayız. Malatyaspor'un ekonomik durumu iyi değil. Bundan dolayı sıkıntıları aşma sürecinde başka şeylere de bakamıyoruz. Bu işler hep paraya bağlı olduğu için herkesin bir şekilde Malatyaspor'a destek olması gerekiyor" diye konuştu.

Malatyaspor'un kendi ayakları üzerinde duran bir kurum haline gelmesi gerektiğini belirten Cücemen, "Malatyaspor'da bugüne kadar kulüpleşme ve kurumsallaşma açısından önemli bir çalışma yapılmadı. Artık Malatyaspor'un kişilere bağımlı olmaması gerekir. Doğu kulüpleri bu konularda sıkıntı yaşıyor. Kaynakların bulunması lazım. Projeler var, bu projeleri hayata geçireceğiz. Başta Sayın Valimiz, belediye başkanımız, Malatyaspor'un yanındalar. Biz iyi bir yönetim sergileyerek kurumsallaşma konusunda çalışma
yapacağız" dedi.

Taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyen Cücemen, "Zaman içinde daha iyi şeyler yapacağımıza söz veriyoruz. Özellikle ekonomik sıkıntıyı hep birlikte çözmek lazım. Bazen 'Bir memurun 10 YTL'sine mi kaldık' diyoruz. Evet kaldık, bu paralar damlaya damlaya göl olur misali bir yerde toplanırsa, o paralarla çok şeyler başarılacağına inanıyorum" diye konuştu.

Bu arada Malatyaspor'da kart cezalısı olan Güngör, pazar günkü Karşıyaka maçında forma giyemeyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 17:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?