4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'da Karşıyaka provası

Bank Asya 1. Lig takımı Malatyaspor, Karşıyaka maçının provasını yaptı.

Bu sezon kendi evinde oynayacağı son maç olan Karşıyaka karşılaşmasına Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde hazırlanan sarı-kırmızılı takımın antrenmanına sakat olan Mahmut Acar ile sözleşmelerini tek taraflı olarak fesh edip şehri terkeden Atilla ve Engin katılmadı. Antrenmanda çift kale maç yapan sarı-kırmızılı futbolcular, Karşıyaka maçının provasını gerçekleştirdi. Teknik direktör Ömeroviç, özellikle forvet oyuncuları ile yakından ilgilenirken, hata yapan futbolcuları uyardı.

Cumartesi günü hafif ter idmanı yapacak olan Malatyasporlu futbolcular, kampa girerek pazar günü oynayacakları Karşıyaka maçını bekleyecekler.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı futbolcu Ramazan Kahya, bu sezon son kez sahalarında oynayacakları Karşıyaka maçına çıkıp taraftarların desteğiyle 3 puan alıp, şaibelere meydan vermeyeceklerini söyledi. Ramazan, "Takım son iki haftada özellikle oyun anlamında göz dolduruyor. Bu hafta da iyi oyunu gollerle süsleyip sahadan mutlu ayrılmak istiyoruz" dedi.

Karşıyaka'nın ilk 6 hesapları olduğunu, bu nedenle maçın çekişmeli geçeceğini bildiklerini ve ona göre hazırlık yaptıklarını ifade eden Ramazan, bu sezonun iç sahadaki son maça bütün taraftarları davet etti.

Öte yandan, Karşıyaka maçına taraftarların ilgi gösterdiği belirtildi. Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle, açık tribün 3, maraton tribün 5 ve kapalı tribün 10 YTL.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 16:43:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?