3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatyaspor'da kongre ertelendi

Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'da bugün yapılması beklenen olağanüstü kongre çoğunluk sağlanamadığından ertelendi


İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılması beklenen olağanüstü kongreye 400 delegeden 17'si geldi. Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Aydın, "Olağanüstü kongremiz gerekli çoğunluk sağlanamadığı için 28 Haziran Pazar gününe ertelenmiştir.

Bunun Malatyaspor için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yönetim kurulu olarak Malatyaspor'un halihazırda bulunan sorunlarını çözmek için gerekli girişimleri zaten sürdürmekteyiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Olumlu gelişmeler de var. Başından beri söylüyorum, Malatyalı insanların Malatyaspor'a duyarsız kalacağını düşünmüyorum. Aslında bu bir haftalık sürenin de bu sorunların çözümü için faydalı olacağını düşünmekteyiz. Haftaya Pazar günü buradan hep birlikte el ele güçlü bir Malatyaspor ve yönetimle çıkmayı Allah bizlere nasip etsin" dedi.


Aydın, borçlar konusunda da görüşmelerin devam ettiğini kaydederek, "Konuyla ilgili gerekli kişilerle görüşmelerimiz sürüyor. Biz, başından beri söylediğimiz gibi eski başkanlar hep Malatyaspor için bugüne kadar bir şeyler yaptılar. İyi ya da kötü yaptılar biz hiçbir zaman bunu düşünmedik. Mühim olan Malatyaspor'un yaşaması ve kapanmamasıdır. Ben, eski kulüp başkanlarının olumlu adım atacaklarını düşünüyorum.

Tablo ortada. Ya borçlar silinecek, gerekli kişiler takıma destek olacak, güçlü bir yönetim oluşacak ya da Malatyaspor kapanacak. Tabi biz kapatmamak için mücadele ediyoruz. Kulübü kapatmak gibi bir yetkiye biz sahip değiliz. Tüm Malatyalılara danışacağız ve hep birlikte karar vereceğiz. Malatya halkı kulübü kapatalım derlerse boynumuz kıldan ince kapatırız. Yok, kapatmayın derlerse ki bizim de istediğimiz bu sonuna kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 13:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?