3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatyaspor'da kongre ertelendi

Bank Asya 1. Lig'den TFF 2. Lig'e düşen Malatyaspor'un genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 1 hafta sonraya ertelendi.

Kongre üyesi Ali Cengiz, Malatyaspor'da suiistimallerin olduğunu iddia ederek, Cumhuriyet Savcılığı'na ihbar çağrısında bulundu.
Malatyaspor'un İl Özel İdare Salonu'nda yapılması gereken genel kurulu, sadece 6 üyenin katılımı olunca bir hafta sonraya ertelendi.


Malatyaspor Genel Menajeri Şerif Fırat, Malatyaspor'un zor bir süreçten geçtiğini ve insanların gerçekleri bilmesi gerektiğini söyleyerek, "Orada yapılan işler açık ve net konuşulmamış. Herkes bütçenin peşinde, 2005 yılından bugüne kadar 27 milyon TL borç birikmiş. Bu borcun içinde 400 bin TL'de esnafın alacağı var" dedi.
Malatyaspor Kongre Delegesi Ali Cengiz ise, Malatyaspor'da suiistimallerin olduğunu iddia ederek, yapılan işler için Cumhuriyet Savcılığı'nın ve Dernekler İl Müdürlüğü ile diğer ilgili, yetkili makamların artık görevlerini yapması ve müdahalede bulunması çağrısında bulundu.


Kongreye başkan adayı olarak gelen Hanefi Selimoğlu da, kötü niyetli bazı grupların Malatyaspor'un kapısına kilit vurdurarak, kulübü kapatmaya çalıştığını belirterek, "Malatyaspor, babamızın işi değil. Bizi yalnız bırakmasınlar. Desteği göremediğimiz zaman burada başarılı olamayız" dedi.
Bu arada, Malatyaspor yönetiminden ise hiç kimsinin kongre salonuna gelmediği görüldü.

İha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 12:25:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?