4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'da kongre hazırlığı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, bir yandan kongre hazırlığı yaparken, diğer yandan da maddi sorunu çözmek için girişimlerini sürdürüyor.

Kulübün yapılacak olan kongresinde, İstanbul'daki Malatyalı işadamları alınıp kulübe sıcak para girişinin sağlanması planlanırken, görüşülen ve prensipte anlaşılan futbolculara ilk taksit ödemesi yapılması için sıcak para aranıyor. Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk'un İstanbul'da işadamları ile görüştüğü ve bu ay yapılması planlan kongrede yönetim kurulu üyeliklerine alacağı İstanbul'daki Malatyalı işadamları ile maddi sorunu biraz hafifletmeye çalıştığı öğrenildi.

Bu arada, yeni sezon için anlaşılan teknik direktör Kadir Özcan da Malatya'ya gelerek, yöneticilerle bir toplantı yaptı. Toplantıda, dış transferde alınacak futbolcular konusunun ele alındığı öğrenildi. Kasımpaşa'dan Gökhan Caba'yı sarı-kırmızılı renklere bağlayan yöneticilerin, Çaykur Rize'den Altan, Antalya'dan Cenk İşler, Trabzon'dan Hasan Üçüncü , Eskişehirspor'dan Coşkun ile temasta olduğu ileri sürüldü. Sözü edilen futbolcuların bazılarına Süper Lig takımlarından da teklif olduğu, Süper Lig takımlarıyla anlaşamamaları durumunda Malatyaspor'un da istedikleri ücreti vermesi halinde sarı-kırmızılı takıma evet diyecekleri bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 19:16:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?