4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'da kongre heyecanı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'un 31 Mayıs Cumartesi günü yapılacak kongresi öncesinde, Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cemal Akın birlik çağrısı yaptı.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor'un 31 Mayıs'ta yapılacak kongresi ile ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Malatya'nın çok güçlü bir potansiyeli olduğunu belirterek, "Malatya'nın çok alternatifli yönetimler çıkartabilecek güçlü bir potansiyeli var. Kongre, Malatya ve camia için iyi olur diye temenni ediyorum. Mevcut yönetime daha da güçlenerek devam etmelerini rica etmiştik, dün de kendileri ile son defa konuştum. Aday olmayı düşünmediklerini, kesinlikle aday olmayacaklarını ifade ettiler.

Daha önceki yönetimden Haşim beyin böyle bir niyeti olduğu ifade edildi. Haşim bey ile telefonda görüştük. O şunu ifade ediyor, 'Hiç kimse çıkmazsa ben aday olacağım' diyor. 'Mevcut yönetim devam ederse, ben olmayacağım' diyor. Aslında Malatya'nın çok güçlü bir potansiyeli var. Çok alternatifli yönetimler çıkartabilecek güçlü bir potansiyeli var. Ama bu potansiyelin olması yeterli değil. İnsanların bu işe soyunması gerekiyor, adım atması gerekiyor. Malatya'da bu işi götürebilecek çok güçlü alternatifler her zaman mümkündür. Onlara yeniden buradan sesleniyorum; Malatyaspor'un bu kritik döneminde, lütfen ortaya çıksınlar" diye konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise, "En umutsuz olduğumuz dönemlerde de, en kritik dönemlerde de Malatyaspor'a hizmet etmek isteyen arkadaşlarımız çıkmışlardır. Kongreler heyecan ve gayret yenileme ortamlarıdır. Bu ortamda inşallah Malatyamız'a ve Malatyasporumuz'a hizmet üretmek isteyen arkadaşlarımız yarışacaklar. Hizmet için yarışacaklar. Neticede bu göreve gelen arkadaşımızın Malatyaspor'a hizmetler üreteceğine ben inanıyorum. Aday elbette ki çıkar. En umutsuz olduğumuz dönemlerde de, en kritik dönemlerde de Malatyaspor'a hizmet etmek isteyen arkadaşlarımız çıkmışlardır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 15:09:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet çakmak IP: 85.102.46.xxx Tarih : 30.05.2008 16:53:36

sayın başkanım sizin emeğiniz malatyaspor üzerinde çok ancak parası olan hemşerilerimiz sizin sevginizin onda biri kadar sevse Malatya*yı şimdi süper ligde şampiyon olmuştuk Sivas kadar olamadık iş adamlarımıza duyrulur malatya sevdam saygılarımla mehmetçakmak