30
Nisan
2024
Salı
MALATYA

Malatyaspor'da Koray Güler dönemi

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul gerçekleştirildi. Tek listenin yer aldığı genel kurulda Koray Güler, Malatyaspor'un yeni kulüp başkanı oldu.

İl Genel Meclisi Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula, 443 üyeden 41'i katıldı. Doktor Özgür Aydın'ın divan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda faaliyet raporunu okuyan eski yönetici Faysal Elkoca, yönetim olarak Malatyaspor'un kapanmaması adına yoğun bir çalışma ve gayret gösterdiklerini ifade ederek, "İçişleri Bakanlığı denetçileri hesaplarımızı inceliyor. Şimdiye kadar hiçbir yönetimin cesaret edemediğini mevcut yönetim yapmıştır. Bu rapor hazırlandıktan sonra Malatyaspor'un nasıl

yönetildiğini Malatya kamuoyu açık ve net bir şekilde görecektir. Bilançoda görülen borçlar ve alacaklar inceleme sonrası netliğe kavuşacaktır. Malatyaspor Kulübü, bu konuda zarar gören taraf olarak haklarını arayacaktır. Bizler görev yapan yönetim kurulu olarak Malatyaspor'un ayakta kalması adına her türlü adımı attık. Büyük bir çaba ve gayretle koşuşturduk. Sezon başında takım kapanmayla karşı karşıyaydı, kulübün kapanmaması için 11 arkadaşla bu yola baş koyduk ve takımı kapatmadık. Biz, Malatyaspor'un

son 30 yılında gelmiş geçmiş en iyi yönetimdir. Geçmiş yönetimlerde 900 bin TL'ye oyuncu transferi yapılırken, mevcut yönetim bunun 10'da 1'i kadar paraya oyuncularla sözleşme imzaladı. Hesapların incelenmesinin ardından inanıyorum ki, Malatyaspor eski güzel ve şaşalı günlerine dönecektir. Gelinen noktada yüreğimiz sızlıyor. Malatyalı olmakla grurulananlar Malatyaspor'a sahip çıkmadılar. Fakat dediğim gibi geçmişte kimler Malatyaspor'u bu hale getirmiş kamuoyu görecek" dedi.

Faaliyet raporunun okunmasının ardından Kulüp Genel Müdürü Atilla Kapkıner gelir gider tablosunu üyelere ibraz etti.

Faaliyet ve mali raporun okunmasının ardından seçime geçildi. Tek listenin aday olduğu seçimde Koray Güler Malatyaspor Kulüp Başkanlığı görevine seçildi.

Göreve seçilmesinin ardından bir konuşma yapan Malatyaspor Kulüp Başkanı Koray Güler, "Malatyaspor'u gittiği yere kadar götürmek istiyoruz. Takımın durumunu herkes biliyor. İncelenen dosyalara Malatya olarak sahip çıkmalıyız. Bu dosyaların bir an önce sonuçlanması gerçek Malatyalıların da ortaya çıkmasına neden olacaktır. İncelenen dosyalar sonrası görülecek ki, eski başkanların hiçbirinin alacağı çıkmayacaktır. Ben, yeni yönetimin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Malatyaspor'da Koray Güler başkanlığında oluşan yönetim ise şu isimlerden oluşuyor:

"Eren Bahçeci, Nurhan Çoban, Ahmet Türkoğlu, Umut Öz, Mehmet Altınok, Vahap Kaya, Mehmet Karahan, Emrah Kolaç, Mehmet Kanmaz ve Birol Gedik"

TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 12:27:05
Güncelleme :31 Ocak 2010 Pazar 17:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?