6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyaspor'da Metin Yıldız şoku

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da teknik direktör Metin Yıldız, görevinden istifa etti.


Nurettin Soykan Tesisleri'nde yardımcılarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyen Metin Yıldız, "5 aydır görev yapıyoruz, paramızı alamadık. Verilen sözler yerine getirilmedi. Son zamanlarda muhatap bulamadık. Takıma etki yapamaz hale geldik. Yapacağımız birşey kalmadı. Görevimizden ayrılıyoruz" dedi.


Geçen hafta Altay maçı öncesi Belediye Başkanı Cemal Akın'ı telefonla aradığını ve futbolculara dağıtılmak üzere yaklaşık 100 bin YTL verilmesini istediğini ve alamadığını, son olarak, Malatya Spor Platformu Teknik Sorumlusu Özkan Akbulut'un tesislere gelerek, futbolculara para vermek istediğini söylemesinin bardağı taşıran damla olduğunu ifade eden Yıldız, "Özkan hoca, bir dönem hocalığımı yaptı. Saygım sonsuz. Ancak, biz buradayken 5 aydır tesislere gelmeyen ve benimle görüşmeyen Özkan hocamızın gelişi hoş ve doğru değildi" şeklinde konuştu.


Metin Yıldız, Malatyaspor'un her zaman emrinde ve hizmetinde olduğunu, dışarıda da olsa futbolculuğunu yaptığı kulübe yardımcı olmaya hazır olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 17:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?