3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

Malatyaspor'da moral yemeği

Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolculara moral yemeği verildi.

Satır Et Lokantası tarafından verilen yemeğe Malatyaspor yönetim kurulu üyeleri Orhan Kaya, Selahattin Dağıstanlı, Abdullah Aksoğan ve Uğur Erdoğan'ın yanı sıra teknik heyet ve futbolcular katıldı. Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Dağıstanlı, yemekte yaptığı konuşmada, Malatyaspor ile şehrin bütünleşmesi adına bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu vurguladı.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise, sıkıntıların yeni atlatıldığını ifade ederek, "Ancak her şey güllük gülistanlık oldu diyemeyiz, ama bizi sevindiren taraf güçlüklerin yavaş yavaş aşılması oldu. Yönetim, oyuncular ve bizler aynı amaç için çalışıyoruz ve şehir de buna iştirak etti. Bizi bundan sonraki haftalarda okul ve kurumlarda sık sık göreceksiniz. Sosyal aktiviteler içinde olacağız ve şehrin de bizim arkamızda olması gerekiyor. Özellikle Orduspor maçında sayın valimiz, belediye başkanımız ve taraftarlarımızın bizi desteklemelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Satır Et Lokantası sahibi Cebrail Karaman ise, bu tür etkinliklerinin devam edeceğini söyleyerek, "Her zaman Malatyaspor'un yanındayız. Malatyaspor için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Malatyasporlu futbolcu Alper de, kaynaşma adına bu tür etkinliklerin kendileri için çok iyi olduğunu söyleyerek, gelecek günlerin Malatyaspor için daha iyi olacağını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 14:33:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?