4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'da moraller bozuk

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor, kendi sahasında Samsunspor'a karşı alınan mağlubiyetin üzüntüsünü yaşıyor.

Ligi ilk altı içerisinde tamamlama açısından büyük umutlarla çıktığı Samsunspor maçından mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılı takımda, Play-off umutlarının tükenmesi büyük üzüntüye neden oldu.

Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrettin Ömeroviç, Samsunspor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Özellikle 1-1'den sonra biz golü bulmuş olsaydık, skor farklı olurdu. Ama şans bizden yana değildi. Neticede kazanmamız gereken karşılaşmayı kaybettik. Bugünkü karşılaşma final nitelikli bir maçtı. Biz kaybettik" dedi.

Fahrettin Ömeroviç, Muammer'in oynatılmamasıyla ilgili olarak da, "25 tane futbolcumuz var. Kim oynayacak ona ben karar veririm. Sonuçta herkesin kafasında bir kadro var" diye konuştu.

Bu arada, kendi sahalarında Samsunspor'a mağlup olmaları nedeniyle yönetimin futbolculara ceza vereceği öğrenildi. Ceza miktarı, yönetim kurulu toplantısından sonra belli olacak.

Diğer yandan, sarı-kırmızılı takım, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 19:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?