4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'da puan hesapları

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, İstanbul'da taraftarlarının da desteğiyle Kasımpaşa deplasmanından puan veya puanlarla dönmek istiyor.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, Teknik Sorumlu Osman Gökhan yönetiminde bir çalışma yapan Sarı-kırmızılı takımda, Samsunspor maçında alınan galbiyetin moralleri yüzleri güldürürken, futbolcuların hırslı oluşları gözlerden kaçmadı.

Takımda hafif sakatlıkları bulunan kaleci Fevzi takım ile çalışmalara başlarken, Celil, Mahmut Acar ve kaleci Taylan salonda çalıştı. Genç futbolcu Mustafa'nın sakatlığının devam ettiği belirtildi. İstanbul'da ameliyat olan Gökhan Bozkaya'nın durumu ise gün geçtikçe daha iyiye gidiyor.

Malatyaspor Teknik Sorumlusu Osman Gökhan, Samsunspor maçında çok önemli bir üç puan aldıklarını belirterek, "Kendi sahamızda oynadığımız Samsunspor maçı bizim açımızdan çok önemliydi. Teknik heyet ve futbolcular olarak bu önemin farkındaydık. Takımdaki eksikliklere rağmen, futbolcularımın istekleri ve maç içerisindeki disipilinden kopmamaları 3 puanı bize getirdi" dedi.

Cumartesi günü İstanbul'da karşılaşacakları Kasımpaşa maçı ile ilgili olarak da bir açıklama yapan Gökhan, Kasımpaşaspor deplasmanın zor olduğunu kaydederek, "Kasımpaşa desplasmanı zor bir deplasnman ancak, biz de kaliteli bir takımız. Bu zorlu deplasmanda oyuncu kadroma güveniyorum. İstanbul'daki taraftarlarımızında desteğiyle Kasımpaşaspor deplasmanından puanla döneceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 17:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?