4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'da Sakarya mesaisi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da futbolculara verilen 2 günlük izin sona ererken, Sarı-kırmızılılar bu haftaki rakibi Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı bulunan ve tedavisine İstanbul'da devam edilen Mahmut Acar katılmadı. Sakatlıkları bulunan Atilla Birlik ile Serdar Samatyalı ise antrenmanda takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Sarı-kırmızılı futbolcu Ramazan Kahya, Sakaryaspor'un güçlü bir takım olduğunu, saha ve seyirci avantajını kullanacağını belirterek, "Biz ise son 3 haftadır yenilmiyoruz. İyi bir çizgi yakaladık. Bu çizgiyi sürdürüp, Sakarya'dan en azından yenilmeden dönmek istiyoruz" dedi.

Sarı-kırmızılı bir diğer futbolcu Turgay Koyuncu ise, futbolcular olarak küme düşme endişelerinin hiçbir zaman olmadığını dile getirerek, "Sakarya, zor bir deplasman. Ama çıkışımızı sürdürmek ve daha da rahatlamak için Sakarya'dan puan veya puanlarla dönmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Sarı-kırmızılı takımda sarı kart cezalısı olan Selim, Sakaryaspor maçında forma giyemeyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 15:08:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?