2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Malatyaspor'da tek hedef galibiyet

Malatyaspor'un tecrübeli futbolcuları Şenol Yavaş ve Serkan Bensol, deplasmanda karşılaşacakları Türk Telekomspor'u da yenerek galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söylediler. 

Teknik Direktör Hayati Palancı ile takımın iyi bir uyum sağladığını ifade eden tecrübeli futbolcu Şenol Yavaş, "Her yeni kurulan takımda mutlaka bir uyum sorunu yaşanır. Önemli olan bu uyum sürecini en az puan kayıplarıyla kapatmaktır. Birkaç hafta sonra futboluyla keyif veren bir takım hüviyetini kazanacağız. Ama Lig A çok enteresan bir lig. Bu ligde maç kazanmak önemli. Takımdan kazanırken aynı zamanda iyi oyun da bekleniyor. Ama bunu Lig A'da göstermek çok zor. Hayati Palancı ile takım iyi bir uyum yakaladı. Şu anda her şey iyi gidiyor. Ben bu ligde Malatyaspor'u Türk Telekom Lig A'da misafir olarak görüyorum. Tek düşüncemiz Malatyaspor'un bir galibiyet serisi yakalayıp, bu ligde rakipsiz olduğunu göstermek" diye konuştu. 

Sarı-kırmızılı futbolcu Serkan Bensol ise "Takım olarak bu ligde nasıl mücadele edileceğini öğrendik. Mücadele edilmeden maçların kazanılamayacağını düşünüyorum. Takım yavaş yavaş rayına oturuyor. Takımın ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum. Uyum sürecini atlattık. Türk Telekom maçını da kazanarak çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi.
(BK-İY-ÖK-S)
İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2006 Cuma 16:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?