2
Mayıs
2024
Perşembe
MALATYA

Malatyaspor'da transfer çalışmaları

Türk Telekom Lig A takımlarından Malatyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. 

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-kırmızılı yönetim, Sivasspor'dan Hakan Bayraktar ile Gaziantepspor'dan Mahmut Hanefi'yi renklerine bağlamak istiyor. Kulüp Başkanı Haşim Karadağ'ın Mahmut Hanefi ile bir görüşme yaptığı, görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. 

Bu arada teknik heyetin raporu doğrultusunda defans oyuncusu Recep Asil ile yolların ayrılacağı, kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcu Celil'in de affedileceği öğrenildi. 

Öte yandan ilk yarının sona ermesiyle ülkesi Çek Cumhuriyeti'ne giden Zdenik Senkerik'in, hasta olduğuna ilişkin kulübe faks çekerek Malatya'ya dönmediği bildirildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, ara transfer döneminde teklif gelmesi halinde Senkerik'i satacağı belirtildi. 

Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, transfer çalışmalarının sürdüğünü, ancak kesin anlaşmaya varmadan isim açıklamayacaklarını belirterek, "Gönderilecek futbolcular da alacağımız futbolculara göre belli olacak. Bu nedenle ne gelen ne de gidecek futbolcular konusunda netleşmiş bir şey yok" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 12:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamit dogan IP: 85.108.254.xxx Tarih : 26.12.2006 23:19:42
malatya spor başkanlığına gelen başkanlar artık tv ler de para icin ağlamayı bıraksınlar. ya başkan olamsılar hesaplarını ona göre yapıp gelsinler.Ne yani ağlama yeri değil orası onur yeridir.yoksa baldırı çıplak bende başkan olurum. Beyler lütfen başarı bekliyoruz.