6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyaspor'da yüzler gülüyor

TFF 1. Lig'de dün kendi sahasında Eskişehirspor'u 2-1 yenerek averajla liderlik koltuğuna oturan Malatyaspor'da yüzler gülüyor.

Teknik Direktör Metin Yıldız, "Bir maçımız daha geride kaldı. Hakikaten zor günler geçiriyoruz. Daha önce ligde 6 ile 8 haftalık bir süreyi en az kayıpla geçebilirsek daha sonraki haftalarda performans ve oyun anlayışı açısından çok daha olgunlaşacağımızı ifade etmiştim. Şu zor günlerde bu takımın bir bütün halinde, saha içinde, saha dışında, kulübede, tribünde olanın aynı sevinci ve duyguyu paylaşması çok önemli. Futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. Yüreklerini sahaya koydular. Tabii ki kaybetmek istemiyorlar, kazanmak istediler ve kazandılar" dedi.

Takım kaptanı Taner Demirbaş ise, ligin ilk haftalarında aldıkları puanların ilerisi açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Eskişehirspor lider olarak Malatya'ya geldi. İyi mücadele ettiler. Biz ise, özellikle ilk yarıdaki güzel oyunumuzla 3 puana ulaşmasını bildik. Taraftarlarımız da tribünleri doldurup takımlarına sahip çıktılar. Bizi bu önemli maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 12:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?