4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'dan ilginç destek beklentisi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, bir yandan maddi gelir, diğer yandan ise teknik direktör arayışını sürdürüyor.

Malatyaspor Basın Sözcüsü Ali Cengiz, 11 Haziran günü yapılacak olan Belediye Meclisi'nin olağanüstü toplantısında bilbordların ihaleyle kiralanma işinin encümene yetki verilmesinin beklendiğini belirterek, "İhaleye Malatyaspor olarak katılıp almak istiyoruz. Çünkü, belediye otobüs durakları bilboardlarından elde edilecek para ile kulübe akar gelir sağlamak istiyoruz" dedi.

Malatyaspor'un parkometreden gerekli geliri sağlayamadığını iddia eden Cengiz, bu nedenle Malatyaspor olarak bilboard organizesini de istediklerini kaydetti.

Bu arada, Malatyaspor'a teknik direktör bulunması için arayışların sürdüğü belirtilirken, birkaç teknik direktörle görüşüldüğü, fiyat konusunda anlaşılamadığı öğrenildi. Malatyalı olan Nihat Balan ve Mustafa Ceviz'in de görüşülen teknik direktörler arasında bulunduğu öğrenilirken, önümüzdeki günlerde teknik direktör sorunun çözülmesinin beklendiği kaydedildi.

Malatyaspor Kulübü Başkanı İlhan Kavuk'un İstanbul'da Malatyalı işadamları ile görüşmelerini sürdürdüğü de bildirildi. Malatyaspor'a maddi katkı sağlayacak işadamları ile anlaşması halinde önümüzdeki günlerde yapılması planlanan olağanüstü kongrede bu işadamlarını yönetim kurulu üyesi yapacağı bildirilen İlhan Kavuk'un, birkaç gün içinde Malatya'ya döneceği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 18:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?