4
Mayıs
2024
Cumartesi
MALATYA

Malatyaspor'dan sert açıklama

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da Billboardların ihaleye çıkarılıp kiraya verilmesi içerikli kararın bir firmanın başvurusuyla tıkandığı iddia edildi.

Malatyaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, "Malatyaspor'un başarısı ve ayakta kalabilmesi için gerek valimiz gerek belediye başkanımız gerekse başkanımız ve yönetim kurulumuz çok ciddi çaba sarf etmektedir" denildi.

"Tüm kamuoyunun bildiği gibi son 2 aydan beri Malatyaspor'un yeni sezona hazırlanması noktasında maddi kaynak arayışına girilmiştir. Bu doğrultuda belediye başkanımız ve meclis üyeleri, Malatya Belediyesi'nin reklam amaçlı kullanılan billboardlarına ilişkin meclisten alınan karar doğrultusunda bunların Belediye Encümeni tarafından ihaleye çıkartılarak kiraya verilmesi süreci başlatılmıştır" ifadelerine yer verilen açıklamada, şu görüşler dile getirildi:

"Bir yandan sokakta, kafede Malatyaspor için her şeyi yapmaya hazırız diyenler, diğer yandan bir firma adına hareket edip buna siyasi gücünü katıp iktidar partisi meclis üyesi bir kişinin yakını olan firmayı kollayarak, Malatyaspor'un da gelir elde edebileceği bir kaynağı bu kişinin yakınının şirketine ihalesiz almak istemektedirler. Bu kişiler Malatyaspor'a yapılabilecek en büyük kötülüğü yapmaktadırlar. Bu amaçla, Malatya Belediyesi'nin almış olduğu meclis kararının iptali için ilimizde iştigal eden reklam ve tanıtım firması yetkilileri, Malatya Belediyesi'nin meclis kararının iptalini, iptal kararı verilinceye kadar da Malatya Belediyesi'nin bu yöndeki tüm işlemlerinin durdurulmasını talep etmişlerdir. Dilekçe ve içeriğinde, Malatya Belediyesi'nin almış olduğu bu kararın, Malatyaspor Kulübü'ne verilmek amacıyla alınmış bir karar olduğundan bahsedilerek, şikayet dilekçesinin tüm paragraflarında alınan kararın Malatyaspor Kulübüne gelir sağlamak amacıyla hazırlandığı belirtilmekte, hukuka aykırılığı ileri sürülmekte ve firmaya ihalesiz olarak verilmesi talep edilmektedir. Tüm bu olumsuzlukların cereyan ettiği bir ortamda ve hangi şartlarda Malatyaspor Kulübüne hizmet etmeye gayret gösterdiğimizi kamuoyunun takdirine arz ediyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 11:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?