3
Mayıs
2024
Cuma
MALATYA

'Malatyaspor'u kurtarmaya çalışıyoruz'

Malatyaspor Kulüp Başkan Vekili Mehmet Aydın, takımın kurtulacağından umutlu olduğunu söyledi.


Eski kulüp başkanları ve milletvekillerinin katılacağı toplantıda olumlu sonuçlar çıkacağına inandığını ifade eden Başkan Vekili Mehmet Aydın, "Ben toplantıdan umutluyum. Bütün çabamız Malatyaspor'un kapanmaması için. Eski kulüp başkanlarının duyarlılık göstererek, alacaklarını sileceklerini ümit ediyoruz. Başkan alacakları silinirse, futbolcu alacaklarını da bir şekilde hallederek, takımı düzlüğe çıkarmak istiyoruz" dedi.


27 Haziran'da taraftarları Malatya İnönü Stadı'na toplama projelerinin devam ettiğini söyleyen Aydın, "Toplantıdan ne karar çıkarsa çıksın, taraftarlarımızı Malatya İnönü Stadı'na toplayacağız. Stadı panayır yerine çevirmeyi düşünüyoruz. Öyle ümit ediyorum ki, kongre gününe kadar olumlu adımlar atılacak ve 28 Haziran Pazar günü güçlü bir Malatyaspor oluşturulacak" diye konuştu.
Malatya Belediyespor'un Malatyaspor'un alternatifi olamayacağını kaydeden Aydın, "Malatya Belediyespor'un, Malatyaspor'un alternatifi olmasını asla düşünmedik. Eğer böyle düşünseydik, takımın kapanmaması için çalışmazdık. Böyle bir şeyi asla kabul etmeyiz" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 15:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?