6
Mayıs
2024
Pazertesi
MALATYA

Malatyaspor'un Teknik Direktörü kim olacak ?

Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, gelecek sezon takımı çalıştırıp çalıştırmayacağının Fenerbahçe maçı sonrasında belli olacağını belirterek, kulüp yönetiminin transfer konusunu ciddi olarak ele aldığını söyledi.

Malatya’da yayın yapan Er TV’nin spor programına katılan Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Fenerbahçeli İsmail Güldüren’in transferinin çok iyi bir gelişme olduğunu ve takıma çok şey katacağına inandığını söyledi. Özdilek, Malatyaspor yönetiminin transferi ciddi olarak ele aldığını belirterek, "Malatyaspor’un transfer bombaları önümüzdeki günlerde bir bir patlayacak. Yönetimin günü kurtarma değil, geleceği kurma hedefinde olması çok güzel ve önemli bir yaklaşım" diye konuştu.

Malatyaspor’da kalıp kalmayacağının Fenerbahçe maçı sonrasında İstanbul’da yapılacak görüşme sonrası netleşeceğini ifade eden Özdilek, "Benim Malatyaspor’a verdiğim, Malatyaspor’un da bana verdiği sözler var. Ben sözümün arkasındayım. Bu takımı daha iyi yerlere getirebileceğime inanıyorum" dedi.

CELALETTİN TRABZONSPOR’DA

Bu arada Malatyaspor’un başarılı defans oyuncusu Celaleddin Trabzonspor’a satıldı. Geçen yıl Temmuz ayında Diyarbakırspor’dan transfer edilen ve 2 yıllık sözleşme imzalanan sol kanat defans oyuncusu Celaleddin Koçak’a Karadeniz ekibinin talip olduğu ve anlaşma sağlandığı bildirildi. Malatyaspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından önümüzdeki günlerde sözleşme yapacağı kaydedildi. Futbolcunun transferinin Malatyaspor’un menfaatleri doğrultusunda gerçekleştiğini belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Süleyman Karaman, "Görüşmeler sonucunda anlaşma sağlandı. Menfaatlerimizi koruyarak satışa onay verdik" diye konuştu.

MALATYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2004 Çarşamba 15:14:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?